top of page

אופן ההכנה:
-
מכניסים לבלנדר את כל הרכיבים, מלבד אבקת הפסיליום, וטוחנים לעיסה אחידה.
-
מעבירים את העיסה לקערה, מוסיפים את אבקת הפסיליום ולשים בידיים כ־5 דקות.
-
מרפדים תבנית בנייר אפייה.
-
יוצרים כדורים בגודל כדור טניס ומניחים על התבנית.
-
אופים בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות למשך כ־30 דקות, עד שהלחמניות מתקשות מעט מבחוץ.
לחמניות קמח חומוס ותרד
רכיבים:
-
250 גרם גרגירי חומוס מושרים ללילה
-
1 חופן גדול של עלי תרד טריים
-
4 כפות שמן זית
-
250 מ"ל מי סודה (תחליף לאבקת אפייה או לסודה לשתייה)
-
1 כפית מלח, 1/4 כפית כמון, 1/4 כפית כורכום
-
60 גרם אבקת פסיליום אורגנית (מחנויות טבע)
bottom of page
